2012 saç modellerinin genel bakışında anlattığımız gibi 2012 retro modellerin, günümüz bakışıyla modernize edilmiş hali. 2012 de bir değişiklik yapıp kısa saç kullanmaya karar verdiyseniz, işte siz yılın önerileri.

 

2012 Kısa Saç Modelleri:

 

 

Mod Bon Stili

Kısa, hacimli, dağınık. Kısa saçı, 60’ların hacimli saçıyla birleştiren bu model hem modern, hem de çok şık. 2012 nostalji yılı. Bu saç modelinin en önemli özelliği katlı dokusu. Kabarık ve cezbedici duruşu, üzerinde saatlerce uğraştığınız havasını verirken işin aslı bu saç kullanımı çok kolay ve siz meşgul kediler için de çok ideal. Perçemli olarak da kullanabileceğiniz bu model için parayı gözden çıkarın ve iyi bir kesim olmadan bu havayı asla elde edemeyeğinizi hatırlayın.

Afro Saçlar

70’ler geri geldi. Kıvırcık saçlarınız varsa ve uzatmak istiyorsanız şimdi tam zamanı. Afro görüntüden kaçmak istediğiniz için bir türlü uzatamadığınız saçlar artık modaya uygun görünecek. Unutmayın, bu saçla 70’lerde ki gibi platform topuklar, bol paçalar giymek zorunda değilsiniz. 2012’nin afrosu, yumuşak, romantik, dökümlü kıyafetlerle çok şık.

Şirin Kırpık Rock Stili

Harry Potter serisinin Hermione’sini oynayan Emma Watson 2011’de saçını kısacık kestirdiğinde hepimiz çok şaşırmıştık değil mi? 2012’de aynı saç modeli çok daha sert ve rock esintisiyle hala gündemimizde. Eğer yüz yapınız uygunsa çok seksi duran bu saçlar hem gençler, hem de yaşı ilerlemiş kadınlar için gündelik yaşamı kolaylaştırıyor.

2012 saç modelleri:

– 2012 uzun saç modelleri
– 2012 orta uzunlukta saç modelleri
– 2012 kısa saç modelleri