Bakımlı ellerin en dikkat çekici tarafa tırnağa sürülen ojedir. Saçımızın rengini nasıl mevsimlere göre değiştirip sezona ayak uydurmaya çalışıyorsak, oje renkleri de her sezona göre değişiklik gösteriyor. Kışın kırmızının tonlarını, koyu renkleri kullanırken yazın daha soft ve açık renklere yöneliyoruz.

Bir davete katıldığımızda saç modeliniz ve kıyafetimiz kadar dikkat çeken bir başka şey de ellerimizdir. Ojeden önce elbette düzenli manikür yaptırmak ve el bakımına zaman ayırmak gerekiyor. Bu seçtiğimiz ojenin ellerimizde daha güzel görünmesini sağlıyor.  Uyumdan hoşlanıyorsanız oje seçimi yaparken kullanacağınız ruja göre hareket edebilirsiniz veya daha asi bir görünüm istiyorsanız kıyafetlerinizin tam tersi bir oje rengiyle tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Gelelim 2012 oje renklerine. Bu sene tüm sezon aksesuarlarında olduğu gibi ojede de neon renkler revaçta.  Turuncu, mavi, sarı ve hatta yeşil sezonun en moda oje renklerinden bazıları. Dikkat çekmekten hoşlanan, kendine güvenen ve modaya ayak uyduran kadınların tercihi olacak ojeleri sizler için derledik ve seçimi size bıraktık.

2012 Oje Renkleri İçin Tıklayın

Essie Oje Renkleri İçin Tıklayın

Alessandro 2012 Oje Renkleri İçin Tıklayın