2012’nin saç modelleri, 20. yüzyılın tüm ikonik saç modellerinin geliştirilmiş ve bazen de birleştirilmiş hali. Az çok modern yaklaşımlara rastlamak da mümkün. Ama genel olarak bu yüzyılda sevdiğimiz tüm ikonik saç modellerini alıp, biraz geliştirdiğinizde, işte 2012’nin en trendy saç modelleri karşınızda.

2011 de kendini göstermeye başlayan bu retro çılgınlığı, 2012 de de devam etmekte. Özellikle stil ve renk seçimlerinde 2011 saç modellerinin en iyileri tekrar karşımızda. Elvis’lerden Birigitte Bordot’a, 40’lardan 70’lere aklınızda kalan tüm saç modelleri, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da bizimle birlikte. Kesimler ise yeniden düzenlenmiş ve lüks seçenekler sunuyor; üstelik de bu yılın modasıyla çok uyumlu.

Kısacası 2012 de saçlarınız ıslak görünüyor, retro oluyor, uçuşuyor, 60’lardan seksi görüntüleri geri getiriyor, rock’çı damarımızı kabartıyor ve gündelik kullanıma kalıp gibi bir düğün saçı etkisi verebiliyor. 20’ler ve 30’lardan parmak dalgalar, 70 ve 80’lerden saç kurutma ve jöleleme etkisi, 50’lerden rock’n roll bu yıl bizimle. Ama hepsinden öte, bu yıl yapacağınız tüm moda seçimlerinizde özellikle 60’ların yükselişte olduğunu hatırlamak gerekiyor.

Saçınıza hafif dokunuşlarla 2012 havası getirmek istiyorsanız bunları yapabilirsiniz:

– Yandan veya ortadan ayırın. İvler bu sene çok belirgin. Keskin iv çizgisi sevmiyorsanız belki de z ivleri seversiniz.
– Islak görünümlü saç deneyin.
Islak saç jöleleri bu yıl revaçta. Denemeye ne dersiniz? Hem çok trendy, hem de çok havalı.
– Toka Takın.
Kız çocuğı havası geri geldi. Saçınıza toka takarak hem trendy olabilir, hem de gözünüze girmesine engel olabilirsiniz. Üstelik çok şık bir aksesuara da dönüşebilir.
– Kahkül.
Kahkül aslında 2011 trendy, biliyorsunuz. Ama bu sene de devam ettirebilirsiniz. Ama unutmayın, malesef herkese yakışmıyor.

İşte 2012 saç modelleri:

– 2012 uzun saç modelleri
– 2012 orta uzunlukta saç modelleri
– 2012 kısa saç modelleri