Uzun ve Canlı:
Kırık fön olarak da adlandırılan bu model saçlarınıza düzenli, zarif ve rahat bir görünüm sağlıyor. 70’lerin saçlarından esinlenen bu model, 2012’nin trendleriyle de çok uyumlu.
Uygun saç tipi: uzun düz saç & uzun dalgalı saç.
Uygun saç rengi: Tüm saç renkleri

Ev Yapımı Dalgalar:

Hem nostoljik, hem de modern. Bu kadınsı saç modeli 2012 trendlerinden de bir çok öğeyi barındırıyor, hem ivi var, hem de çok tanımlı.Yumuşak ve göz alıcı bu dalgalar, 2012’nin rahat görünümüyle de uyuşuyor.
Uygun saç tipi: Uzun düz saç & uzun dalgalı saç.
Uygun saç rengi: Tüm saç renkleri


Fransız Kıvrımları (French Twist):

2012’nin geçmiş yılların en iyilerini aldığı göz önünde bulundurulursa, Fransız Kıvrımlarının da geri dönmesine şaşmamak lazım. Eski olan her şey artık yeni. Üstelik özellikle bütün gece dans etmeyi planlıyorsanız hem serin, hem de bozulma tehlikesi yok. Dolce&Gabana’nın 2012 ilkbahar defilesinin de gözde saç modeli size kullanımı hakkında ipucu verecektir.

Uygun saç tipi: uzun düz saç & uzun dalgalı saç.
Uygun saç rengi: Tüm saç renkleri
Önerilen mevsim: Bahar ve yaz 2012. Sonbaharda da çok romantik duracaktır.

Düğüm Şeklinde At Kuyruğu

topuz at kuyruğu - saç modeli 2012

Biraz topuz, biraz da at kuyruğunun birleşimi bu model hem rahat, hem de gündelik bir görüntü sağlamasının yanında aynı zamanda son derecede şık. Eskiden daha çok binicilerde gördüğümüz bu model, şimdilerde uzun saçlı kadınların gözdesi. Saçınızı tutturduktan sonra spreyle sabitlemeyi unutmayın.
Uygun saç tipi: uzun düz saç & uzun dalgalı saç.
Uygun saç rengi: Tüm saç renkleri
Önerilen mevsim: Bahar ve yaz 2012.

Birigitte Bordot Stili

60’ların bu seksi saç modeli, o kadar klasik oldu ki, artık hiç modası geçmeyen trendlerden. Kesinlikle baştan çıkarıcı olan bu model 2011’de tekrar yükselişe geçti. 2012’nin de vazgeçilmezlerinden olmasının yanı sıra moda da 60’ların tekrar yükselişini vurguluyor. Hem gündüz, hem de gece rahatça kullanabileceğiniz bu modeli hemen her tip saçla kullanabilirsiniz. Orta uzunlukta saçlar için de uygun olduğunu unutmayın.

Rock’n Roll’cular

İşte 2012’nin hem erkek, hem de kadınlarda etkisini gösteren modeli. Asli olarak rock’n roll’un ilk yıllarında ortaya çıkan modeli, dönemin yıldızları Elvis Presley, James Dean ve Grease müzikalindeki John Travolda’dan hatırlayacaksınız. 2012 kadın uyarlamasında, saçın üst kısmı gene kabarık, geriye dönük ve sert şekilli olmakla birlikte, arka kısım iyice geriye itilerek uzun bırakılmış durumda. Kullanırken saçınıza uygun kıyafetler seçmeyi de unutmayın.
Uygun saç tipi: Tüm saç tipleri

Yandan Tokalanmış Dalgalar

Canlı buklelerinizi, yandan ayırıp tokalayarak bir genç kız havası yaratan bu model uzun saçların yanı sıra kısa ve orta uzunlukta saçlar için de gayet uygun. 40’ların göz alıcı stiliyle, 70’lerin rahat ve soğukkanlı yaklaşımını birleştiren bu model, makyaj seçiminize göre gündüz veya gece rahatlıkla kullanılabilir.
Uygun saç tipi: Uzun düz saç & uzun dalgalı saç
Uygun saç rengi: Tüm saç renkleri

 

2012 saç modelleri:

 

– 2012 uzun saç modelleri
– 2012 orta uzunlukta saç modelleri
– 2012 kısa saç modelleri